Banner
Home Accessoires

alt

Kapsjaals

De kapsjaal, een uniek modeaccessoire vindt zijn oorsprong bij de "Kaproen", een middeleeuwse mantel met kap.

De hedendaagse vertaling werd gegeven door Jonathan Vandegaer tot kapsjaal gedoopt, een soort sjaal en kap in één, dat je afhankelijk van je gemoed kan dragen als modeaccessoire, maar ook als warmhoudertje, maar ook als kap of stoere kraag.

Elke sjaal is gemaakt in beperkte oplage en straalt een eigen sfeer en identiteit uit. Dé kapsjaal is steeds afgewerkt met een leren biesje aan de hoofd- en halsuitsnijding. Bovendien kunnen alle sjaals steeds omkeerbaar gedragen worden.

Naast de passe-partout collectie die continu aangevuld wordt, is er voor de zomer 2014 een retro-collectie in beperkte oplage, gemaakt in authentieke vintagestoffen.

Voor de winter 2014-2015 werkt Jonathan met stoffen uit de hoogvlakte van de Himalaya. Gemaakt uit superzachte, soepele en heerlijk warme Tibetaanse wol van schapen en yaks. Kenmerkend zijn de vele en zachte kleuren die je doen wegdromen. Ook hier is elke sjaal beperkt in oplage.


Een selectie van de kapsjaals kan je nu reeds terugvinden op onze webshop!

Wil je toch liever even passen, kom dan langs in het atelier of spring binnen bij Talent in de buurt, Statiestraat 83, 2600 Berchem www.talentindebuurt.be

Vanaf september kan u de sjaals vinden in een aantal geselecteerde shops in Luik, Namen, Brussel, Antwerpen, Brasschaat en Knokke. Soon more info!alt